[rev_slider slider-2-1]
[rev_slider slider-2]
 

 

Veelgestelde vragen

Kunt u toch niet vinden wat u zoekt? U kunt dan uw vraag ook middels het contactformulier stellen of telefonisch contact opnemen.
 

 

Aanmelden en plaatsen

1Kan ik een kijkje nemen op de locatie?
Dat kan uiteraard. U kunt een rondleiding aanvragen door op de “link” kennismaken te klikken of door een afspraak te maken met de directeur van het IKC.
2Hoe kan ik mijn kind inschrijven/aanmelden?
U kunt uw kind inschrijven via de link “inschrijven”op de website. U kunt ook een mail sturen naar VCOG@novict.com of bellen met 088-9904483
3Kan mijn kind eerst wennen op de groep?
Wennen is mogelijk. Wanneer en een plaatsingsovereenkomst heeft getekend nemen onze medewerkers contact met u op voor een intakegesprek. U kunt samen met de medewerkers vooraf een wendag afspreken. Deze dag is voor de eerste opvang dag en er zijn kosten aan verbonden.
4Zijn er wachtlijsten?
De medewerkers van onze afdeling plannen zoeken graag samen met u naar de mogelijkheden voor opvang. Op sommige dagen zijn wachtlijsten.
5Bieden jullie ook flexibele opvang aan?
Wij bieden ook flexibele opvang aan. Kijk bij het kopje tarieven voor de mogelijkheden
6Opzeggen: wat is de opzegtermijn?
De opzegtermijn is 1 maand, vanaf de dag van opzeggen
 


 

Tarieven

1Wat kost de kinderopvang?
U kunt de tarieven hier vinden. Soms is het lastig om een berekening te maken. De medewerkers van de afdeling planning helpen u graag. Telefoon 088-9904483. U kunt ook mailen VCOG@novict.com
2Wanneer ontvang ik een factuur?
VCOG factureert rond de 22e van de maand. U krijgt een factuur
3Wat is kinderopvangtoeslag?
U kunt kinderopvangtoeslag krijgen als u werkt en uw kind naar een geregistreerde opvang gaat. Hebt u een toeslagpartner? Dan moet u allebei werken.
4Wat telt als werk?
Het gaat erom dat u geld verdient met uw werk en er belasting over betaalt. Werkt u parttime? Ook dan komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Bijvoorbeeld: • U hebt een vaste baan. • U bent ondernemer, zzp’er of freelancer. • U werkt als uitzendkracht. • U bent raadslid bij de gemeente. • U bent werknemer-promovendus bij een universiteit. Werkt u mee in de zaak van uw partner en wordt u daar niet voor betaald? Dan kunt u ook toeslag krijgen. Wat telt niet als werk? Doet u bijvoorbeeld vrijwilligerswerk (met of zonder vrijwilligersvergoeding)? Of bent u mantelzorger? Dat telt niet als werk. Ook als u bijvoorbeeld beurspromovendus bent en niet in dienst bent bij de universiteit, telt dat niet als werk. Maar werkt u en is uw toeslagpartner beurspromovendus? Dan kunt u wél toeslag krijgen. U moet dan zelf de aanvrager zijn van de toeslag. Werkt u of uw toeslagpartner niet? Soms kunt u dan toch kinderopvangtoeslag krijgen. Bijvoorbeeld als u of uw toeslagpartner een opleiding volgt of een traject naar werk. Mijn kind woont niet bij mij Dan hebt u geen recht op kinderopvangtoeslag. Want u kunt alleen toeslag krijgen als u voldoet aan elk van de volgende 2 voorwaarden: • U en uw kind wonen op hetzelfde adres. • U en uw kind staan allebei op dit adres ingeschreven bij de gemeente. Ik heb een adoptie- of pleegkind Dan kunt u kinderopvangtoeslag krijgen als dit kind op uw adres staat ingeschreven. U moet dan wel kinderbijslag of een pleegouderbijdrage krijgen voor dit kind. Of u moet kunnen aantonen dat u het kind in belangrijke mate onderhoudt. Ik kom niet in aanmerking voor kinderopslag kan mijn kind dan naar de opvang? Komt u niet aanmerking voor kinderopvangtoeslag? Dan kunt u gebruik maken van de Gemeentelijke regeling. Neem contact op met onze afdeling planning VCOG@novict.com of bel 088-9904483
 


 
“Wij ‘ontzorgen’ de ouders praktisch door onze brede openingstijden”
Erik Vredeveld, bestuurder VCOG